Michael Seri, Lyon'a gitmek istiyor!

Galatasaray'da forma giyen Jean Michael Seri, Fransa'ya gitmek istiyor. Lyon, Seri için Fulham ile temaslara başladı. Seri, Lyon'dan gelen uzun süreli sözleşme fırsatını değerlendirmek isterken transferde önceliğini stopere veren Galatasaray ise 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun durumuna göre bir karara varacak.

SPOR 08.01.2020, 10:14 12.01.2020, 15:33
Michael Seri, Lyon'a gitmek istiyor!

Jean Michael Seri'nin Galatasaray'dan ayrılmak istediği iddia edilirken, Fransız takımı Lyon, oyuncu için bir hamlede bulundu. Seri ile prensipte anlaşan Lyon, bu transferi Ocak ayında bitirmek için Fulham'la bonservis pazarlıkları için masaya oturdu.

Sabah'ta yer alan habere göre; ikilinin anlaşmaya çok yakın olduğu ileri sürülürken, transferde söz hakkı ise Seri ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunan Galatasaray'da olacak.

Teknik direktör Fatih Terim, takımda devam etmesini istediği oyuncuya göre ikinci yarı planlarını yapıyor. Türkiye Ligi'ne uyum sağlayamayan 29 yaşındaki oyuncu, Lyon'dan gelen uzun süreli sözleşme fırsatını değerlendirmeye almak istiyor. Transferde önceliği stopere veren sarı-kırmızılı ekipte Seri'nin durumuna göre orta saha takviyesi yapılacak.
 

Yorumlar (0)