Mesut Özil geri döndü!

Arsenal'da forma giymekte olan Mesut Özil'in, normal dakikası 5-5 biten ve Liverpool'un penaltı atışlarıyla bir üst tura yükseldiği kupa karşılaşmasındaki performansıyla büyük beğeni topladı.

SPOR 31.10.2019, 11:32 31.10.2019, 11:39
Mesut Özil geri döndü!

İngiltere Lig Kupası son 16 turu karşılaşmasında Arsenal takımında Liverpool'a karşı ilk 11'de forma giyen Mesut Özil, ortaya koyduğu mücadele ile büyük takdir topladı.

Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'nin bu sezon yalnızca bir karşılaşmada ilk 11'de şans verdiği yıldız oyuncuMesut Özil'in normal zamanı 5-5 sona eren ve Liverpool'un penaltı atışlarıyla bir üst tura yükseldiği kupa karşılaşmasında büyük övgü aldı.

Ozil was the best player on the pitch before he was substituted

Mesut Özil'in "Premier Lig'de oynamak için hak talep ettiğini" ifade eden The Independent gazetesi, başarılı oyuncunun sakin oyun tarzının bazen "çaba harcamamak" şeklinde görülsede Anfield Road Stadı'ndaki maça genç bir takımla çıkan Arsenal'ın buna ihtiyacının olduğunu vurguladı.

Yazıda Mesut Özil'in sadece Ashley Maitland-Niles'in golüne pas vermediği, iki gol atan Gabriel Martinelli'nin faydalandığı atakları da tetiklediği ifade ediildi.

Yorumlar (0)