Merih Demiral için Atletico Madrid ve Arsenal devreye girdi!

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in, Juventus'ta forma giyen genç yıldız Merih Demiral için ara transfer döneminde girişimde bulunacağı iddia ediliyor.

SPOR 13.11.2019, 15:06 13.11.2019, 15:14
Merih Demiral için Atletico Madrid ve Arsenal devreye girdi!

Son zamanlardaki yükselişiyle hem A Millî Futbol Takımı’nın vazgeçilmezi olan hem de Juventus’a transferi gerçekleşen 21 yaşındaki Merih Demiral için Arsenal’in devreye gireceği konuşuluyor.

Sezon başında 18 milyon Euro’ya Sassuolo kulübünden Juventus'a imza atan genç yıldız, Serie A’da sadece 1 karşılaşmada görev aldı.

İlgili resim

Tüm bunlara rağmen Türkiye Millî Takımı’nın EURO 2020 Elemeleri’nde oynadığı karşılaşmalardaki performansıyla tam not alan ve takım arkadaşlarının ‘Komando’ lakabı taktığı Demiral’ın, devre arasında takımdan ayrılacağı tahmin ediliyor.

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri’nin savunmada en son forma şansı vereceği olan 21 yaşındaki futbolcu, Arsenal’de daha fazla forma giyebileceğini düşündüğü için bu teklife olumlu yaklaşıyor.

İlgili resim

Menajeriyle görüşme gerçekleştiren millî futbolcu, Aralık ayına kadar daha fazla forma şansı yakaladığı takdirde İngiltere ve İspanya’dan gelebilecek tekliflere açık olduğunu belirtti.

İngiliz kulübünde stoper olarak birçok futbolcu görev alsada, teknik direktör Unai Emery'nin bu futbolcular beğenmediği ve Merih Demiral ile takıma takviye yapmayı planladığı ifade edildi.

merih demiral ile ilgili görsel sonucu

Diğer yandan İtalya basınında yer alan haberlere göre; Arsenal’in yanı sıra Atletico Madrid’in de genç yıldızı izlemeye aldı.
 

Yorumlar (0)