Klopp'tan büyük rest! "Uygun bir tarih belirlenmezse maça çıkmayız"

Arsenal'i normal dakikaları 5-5 biten karşılaşmada penaltılarla yenen Liverpool'da teknik adam Jurgen Klopp, çeyrek final tarihinin değişmesini istediklerini belirtti. Alman teknik direktör, "Aksi halde oynamayız" dedi.

SPOR 31.10.2019, 13:04 02.11.2019, 20:41
Klopp'tan büyük rest! "Uygun bir tarih belirlenmezse maça çıkmayız"

Liverpool, Lig Kupası son 16 turunda normal dakikaları 5-5 sona eren karşılaşmada Arsenal'i penaltılarda yenilgiye uğratarak, çeyrek finale yükselen taraf oldu. Maçın ardından Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, bir uyarıda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, Aralık ayında Katar'da FIFA kulüpler Dünya Kupası karşılaşmalarının altını çizerek, "Çeyrek final maçı için yeniden uygun bir tarih belirlenmezse maça çıkmayız" dedi.

liverpool ile ilgili görsel sonucu

"Bu problemin kurbanı biz olmayacağız" sözlerine yer veren Klopp, "Carabao Kupası... Bize, Noel günü saat 3'te olmayacak şekilde, uygun bir gün bulmazlarsa maçı oynamayız. FIFA, bize Kulüpler Dünya Kupası'nın oynanacağı tarihi ve yeri bildirdi. Premier Lig ise Carabao Cup'ta oynayacaksınız diyor. Açıkçası hangisini yapacağız? Bir takımın tüm organizasyonlarda yer alamayacağı bir fikstür yaparsanız, fikstürü düşünmek zorunda kalırsınız. Açıkçası bu şimdi başladı" şeklinde konuşmasına devam etti.

Çeyrek final karşılaşmasının tarihi aynı kalırsa muhtemel rakibinin üst tura çıkması veya Arsenal'in kendi yerlerine mücadele etmeleri gerektiğini ifade eden Klopp, "Kazanmak istiyorduk ve kazandık. Ancak çeyrek final maçı için uygun bir tarih bulunmazsa o karşılaşmayı oynayamayız. Muhtemel rakibimiz tur atlar veya Arsenal bizim yerimize oynar" dedi.

Yorumlar (0)