"İyi bir oyun ve skorla dönmeyi umuyorum"

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de Beşiktaş ile karşı karşıya gelecekleri maçta önce iyi bir oyun ve skorla dönmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

SPOR 11.12.2019, 17:22
"İyi bir oyun ve skorla dönmeyi umuyorum"

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 15. hafta maçında 15 Aralık Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde devam ettirdi.

Yalçın, idmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligdeki konumlarının iyi olduğunu belirtti.

Bu hafta Beşiktaş ile oynayacakları maçın kolay olmayacağının altını çizen Yalçın, açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Büyük takımla deplasmanda oynamak her zaman zordur. Oyuncularımız ciddi bir baskı altında oynayacak. Taraftar baskısı çok fazla olacak. Haftalardır kazanan güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Sonuçta bizim oyuncularımız bu tür maçları oynamaya hazır, hepsi bu tür maçları oynadı. İyi mücadele etmek, sahada sağlam durmak, müsabakayı kazanmak, herkesin elinden geleni yapması, iyi bir oyun çıkarmak şu anki tek beklentimiz. Bu hafta da oyun anlamında hazırlanacağız, hangi planlamayla oynayacağımıza hazırlanacağız. İyi bir oyun ve skorla dönmeyi umuyorum."

"Böyle bir düşüşü zaten bekliyorduk"

Yalçın, geçtiğimiz hafta Demir Grup Sivasspor'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşmada istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, bireysel hatalar sebebiyle basit goller yediklerini söyledi.

Maçın ikinci yarısında Eren Tozlu'nun sakatlandığını ve oyuncu değişiklik haklarını kullandıkları için 10 kişi mücadele ettiklerini ifade eden Yalçın, sözlerine şu şekilde devam etti:

"İstemediğimiz bir mağlubiyet ortaya çıktı. Ligde bu sonuçlar olabiliyor. İçeride, dışarıda sürekli maç oynuyoruz. Sezon başından bu yana çok fazla maç oynadık, erken başladık, bunlar sonlara doğru takımın temposunu düşürmeye başladı. Böyle bir düşüşü zaten bekliyorduk. Sonuçta müsabaka oynuyoruz, kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Oyuncularımız iyi de oynayabilir, zaman zaman kötü de oynayabilir. Sıkıntılı sonuçlar alabiliriz, bu oyun hatalar oyunu, bunlar normal. Önemli olan takım olarak belli bir seviyede kalmak."

Yorumlar (0)