İşte Falcao'nun dönüş tarihi!

Aşil tendonundaki ağrıları sebebiyle Madrid’deki doktoruna tedavi olan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao'nun forma giymesi için belirlenen en erken tarih 14 Aralık olarak belirtildi.

SPOR 20.11.2019, 09:18 12.01.2020, 17:04
İşte Falcao'nun dönüş tarihi!

Sarı-kırmızılı takımda Radamel Falcao 'Ne zaman oynayacak?' sorusu sürekli merak edilenler arasında yerini aldı. Önce transferin geçekleşmesi için haftalarca gün sayan Galatasaraylı taraftarlar, bu kez futbolcuyu sahada görebilmek için sabırla iyileşmesini bekliyor. Ancak bu tarih sürekli erteleniyor... 50 gündür kadroda yer almayan futbolcu tekrar İspanya'nın yolunu tuttu. Madrid'deki özel doktorunda tedavisi devam edecek olan Kolombiyalı yıldız, aşil tendonundaki ağrıları geçmediği için 1 Ekim'deki PSG karşılaşmasından bu yana forma giyemiyor. Özel iğneler olan Falcao, bu süreçte takımdan ayrı salonda bireysel çalışmalarına devam etti.

Sarı-kırmızılı takımın teknik heyeti, zorlu Başakşehir-Club Brugge-Trabzonspor fikstüründe tüm planlarını Falcao olmadan yapmaya başladı. Alanyaspor karşılaşmasına da yetişmesi oldukça zor olan golcü yıldız için hedef 14 Aralık'ta oynanacak Ankaragücü maçı olacak. Haftaya İspanya'dan dönüşünün ardından kontrole girecek Radamel Falcao, bu testlerden olumlu sonuç alırsa Alanyaspor maçı öncesinde takımla antrenmanlara başlayacak ve bir sonraki hafta oynanacak olan Ankaragücü maçında sahada yerini alacak..

Falcao hangi maçlarda forma giyemedi?

Gençlerbirliği-Galatasaray 0-0

Galatasaray-Sivasspor 3-2

Galatasaray-Real Madrid 0-1

Beşiktaş-Galatasaray 1-0

Galatasaray-Çaykur Rize 2-0

Real Madrid-Galatasaray 6-0

Gaziantep FK-Galatasaray 0-2

Hangi maçlarda forma giyemeyecek?

Galatasaray-Başakşehir

Galatasaray-Club Brugge

Trabzonspor-Galatasaray

Galatasaray-Alanyaspor

Yorumlar (0)