Galatasaray'da Florin Andone gelişmesi!

Galatasaray’da sakatlık yaşayan ve sözleşmesinin dondurulacağı iddia edilen Andone kampta çeşitli testlere sokulacak. Birkaç hafta aranın ardından oynayabilecek durumda olduğunu kararı verilirse başarılı oyuncu kadroda tutulacak ve forvet transferi yapılmayacak.

SPOR 03.01.2020, 15:40 12.01.2020, 16:15
Galatasaray'da Florin Andone gelişmesi!

Devre arası transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray’da Florin Andone konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Gaziantep maçında dizinden sakatlık yaşayan oyuncunun sözleşmesinin askıya alınması gündemde yer almıştı. Ancak Teknik Direktör Fatih Terim, Andone’yi kampa götürme kararı verdi. Kampta yapılacak kontrollerde yıldız forvetin iyi durumda gözükmesi durumunda sarı-kırmızılı ekip forvet transferi gerçekleştirmeyecek.

Gaziantep ile 9 Kasım tarihinde oynanan karşılaşmada sakatlık yaşayan ve sağ diz iç yan bağında yırtık, ön çapraz bağında gerilme ve kısmi hasar tespit edilen Rumen futbolcunun hızla iyileşmesi forvet planlarında büyük değişim meydana getirdi. Andone’yi Florya ve Antalya kamplarında görmek isteyen Terim, oyuncusunun durumuna bakacak ve buna göre bir karara varacak. Andone’nin birkaç hafta içerisinde oynamaya hazır olduğu yönünde bir görüş oluşursa sözleşmesi askıya alınmayacak ve Falcao’nun arkasında ikinci forvet olarak kadroda yer alacak.

Yaşamış olduğu sakatlığa rağmen golcü oyuncunun güçlü fiziği ve ekstra çalışmalar yapması sahalara dönüş süresinin de kısalmasında etkili oldu. Özel dizlik takan Andone yarın Florya başlayacak ikinci yarı çalışmalarında kendisini göstermeyi hedefliyor. Başarılı oyuncunun test sonuçları pozitif çıkmazsa Galatasaray’da forvet transferi yapılacak.
 

Yorumlar (0)