Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım: Mesut Özil ve ailesi yola çıktı

Fenerbahçe'ye transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in eşi Amine Özil, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Fenerbahçe taraftarını coşturacak bir paylaşımda bulundu.

SPOR 17.01.2021, 22:58 19.01.2021, 10:22
Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım: Mesut Özil ve ailesi yola çıktı

Fenerbahçe, uzun bir dönemdir temas halinde olduğu yıldız futbolcu Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli kulüp, ünlü futbolcuyu 3,5 yıllığına renklerine bağlamıştı.

Transferi tamamlanan Mesut Özil, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye geldiğimden dolayı inanılmaz derecede mutluyum. Allah'a şükür ki bu transfer gerçekleşti. İnanılmaz derecede mutluyum, inanılmaz derecede heyecanlıyım. Bir Fenerbahçeli olarak sarı-lacivertli formayı giymeyi Allah bana nasip etti. Formamı gururla taşıyacağım. Kulübüm için elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

"Geliyoruz"

Saat 00:15 sularında ülkemize iniş yapacak olan Özil'in eşi Amine Özil, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Ülkemize doğru yola çıkan çift, uçağın kapısında poz vererek, sarı-lacivertli taraftarlara bir mesaj gönderdi. Söz konusu paylaşıma "Geliyoruz..." notunu düşen Amine Özil'in fotoğrafını çok sayıda kişi beğendi.

Yorumlar (0)