Fenerbahçe ligden çekiliyor mu? Ali Koç 3 seçeneği duyurdu

Olaylı Trabzonspor maçının ardından yaşananlar, Fenerbahçe'nin ligden çekilmesiyle mi sonuçlanacak? Gazetecilere demeç veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önlerinde 3 seçeneğin olduğunu söyledi. Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurulda masaya getirecekleri 3 seçeneği açıkladı.

SPOR 28.03.2024, 09:51 Hakan Öksüz
Fenerbahçe ligden çekiliyor mu? Ali Koç 3 seçeneği duyurdu

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart Pazar günü oynanan maçın ardından yaşananlar, spor basınında gündeme oturdu. Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maçın ardından sahaya inen bazı Trabzonspor taraftarları ile sarı-lacivertli oyuncular arasında arbede yaşanmış, gözaltına alınan 13 kişiden 5'i tutuklanmıştı. 

Fenerbahçe'nin ligden çekilecek mi?

Trabzon'da yaşanan olayların ardından Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi ihtimali gündeme geldi. Basın mensuplarına demeç veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurulda masaya getirecekleri 3 seçeneği açıkladı.

"Sponsor firmaların hepsinden onay aldık"

Sponsor firmaların hepsiyle görüştüklerini ve kulübün izleyeceği stratejiye ilişkin onay aldıklarını kaydeden Koç, "Bu noktaya gelmemizin sebebi, anormal olan şeyleri normalleştirmemizdi. Kongre üyelerimizle 2 Nisan'da bir araya geleceğiz ve bütün olasılıkları konuşacağız." dedi.

İşte Fenerbahçe'nin gündemindeki 3 seçenek

Önlerindeki üç seçeneği "kötü, daha kötü ve en kötü" olarak tanımlayan Ali Koç, hiçbir şey olmamış gibi davranmayacaklarının altını çizdi. 

Koç'un açıklamasına göre kongrede masaya gelecek ilk seçenek, alt lige inmek olacak. İkinci seçenek bir süre için futbol faaliyetlerini sonlandırmak, üçüncü seçenek ise yurt dışında bir takım almak olacak.

Yorumlar (0)