Aziz Yıldırım'dan sürpriz 2 Nisan kararı

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada 2 Nisan'da düzenlenecek olan Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı aldığını duyurdu.

SPOR 28.03.2024, 00:35 28.03.2024, 16:09 Şeyda Gül
Aziz Yıldırım'dan sürpriz 2 Nisan kararı

Fenerbahçe, 2 Nisan Salı günü olağanüstü kongre düzenleyecek. Ligden çekilme konusu başta olmak üzere birçok konunun görüşüleceği olağanüstü kongreye, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın katılmayacağı öğrenildi.

Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim

Konuya ilişkin Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, hiçbir toplantıya gitmeyeceğini ifade etti. “Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar. Ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar” diyen Yıldırım, 2 Nisan içinde aynı şekilde olduğunu söyledi. Toplantının amacının ne olduğunun belli olmadığını ifade eden Yıldırım, “Sonuç ne olacak, belirsiz” ifadelerini kullandı.

Adını koymadan mücadele olmaz

Ali Koç'un "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleriyle ilgili de konuşan Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı'nı kimin şampiyon yapmak istemediğini sormak istediğini belirtti. “im? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık” diyen Yıldırım, bütün camia olarak FETÖ'ye karşı mücadele ettiklerini kaydetti. Yıldırım, “Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)