Fenerbahçe'den UEFA listesi açıklaması: 1 oyuncu kadro dışı

Fenerbahçe, takım kadrosundaki oyuncuların son durumu, UEFA listesine dahil edilen ve kadro dışı bırakılan futbolcular ile takımdan yollamak istediği isimlere ilişkin bir açıklama yaptı. 

SPOR 03.09.2021, 14:04 04.09.2021, 09:30
Fenerbahçe'den UEFA listesi açıklaması: 1 oyuncu kadro dışı

Max Meyer ve Berisha transferlerinin ardından Fenerbahçe Kulübü, UEFA listesine ekledikleri isimleri duyurdu. 

Serdar Dursun Uefa’da yok

Fenerbahçe, forvet oyuncusu Serdar Dursun’un, sakatlığı sebebiyle UEFA listesine ekleyemediklerini açıklarken, Sinan Gümüş’ün ise süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını bildirdi.

Teknik Direktör V. Pereira’nin görüşleri çerçevesinde transfer edilen Berisha, Meyer, Min-Jae Kim ve Diego Rossi’nin, UEFA A listesine dahil edildiğini açıklayan Fenerbahçe, genç oyuncular Melih Bostan, Arda Güler ve Fatih Şanlıtürk’ün UEFA B listesine eklendiğini kaydetti.

Transfer mesajı

Kulüpten yapılan açıklamada, birinci transfer döneminin sona ereceği 8 Eylül 2021’e kadar Teknik Direktör Pereira’nın istekleri kapsamında en az bir ve yüksek ihtimalle birden çok pozisyon için de transfer çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Kulüpten ayrılanlar

Takımdan ayrılan futbolcularla ilgili de açıklama yapan Fenerbahçe, Lemos, Ozan Tufan ve Samatta’nın kiralık olarak, Gökhan Gönül, Nabil Dirar, Sadık Çiftpınar, M. Thiam, M. Frey, Kemal Ademi ve Harun Tekin ile tamamen olmak üzere yolların ayrıldığını açıkladı. Öte yandan Caulker ve Caner Erkin ile ilgili transfer görüşmelerinin sürdüğüne dikkat çekilen açıklamada, Sinan Gümüş’ün süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı duyuruldu.

Yorumlar (0)