Fenerbahçe'den Jorge Jesus açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol A takımı teknik patronluk görevi için Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmaya vardıklarına yönelik haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

SPOR 26.04.2022, 18:55
Fenerbahçe'den Jorge Jesus açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un deneyimli teknik adam Jesus ve Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa ile yaptığı görüşmenin medyada yer bulan görsellerine ilişkin bir açıklama yayımlandı. 

"Gerçeği yansıtmamaktadır"

Teknik direktör hususunda detaylı bir çalışma gerçekleştirildiğinin altı çizilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Onayımız ve bilgimiz dışında medyaya servis edilen özel bir toplantıya ilişkin fotoğraf referans gösterilerek oluşturulmaya çalışılan 'anlaşmaya varıldı' yaklaşımı asla gerçeği yansıtmamaktadır. Fenerbahçe'nin kaynaklarınca daha evvel de bilgilendirme gerçekleştirildiği şekilde, teknik direktör sürecinde bütün seçenekler geniş kapsamlı bir şekilde ve etraflıca, yeni spor yasasından harcama limitlerine kadar her detay göz önüne alınarak sürdürülmektedir. İlgili görüşmeler zamanı geldiğinde birebir gerçekleştirilmektedir. Husus ile ilgili gereken açıklamalar, müspet veyahut menfi sonuçlandığında resmi platformlarımız üzerinden gerçekleştirilecektir."
 

Yorumlar (0)