Fatih Terim, Kenan Karaman'ı istiyor!

Gol bulmada çok büyük problemler yaşayan Galatasaray kulübünde teknik ekip, Fatih Terim'in hazırlamış olduğu rapor neticesinde Kenan Karaman için nabız yoklamaya başladı.

SPOR 05.11.2019, 14:49 05.11.2019, 15:00
Fatih Terim, Kenan Karaman'ı istiyor!

Süper Lig'in bu sezon en az kalesinde gol gören kulüp olmasına karşın, gol atmada büyük problemler yaşayan sarı-kırmızılı takım, Kenan Karaman'ı renklerine bağlamak istiyor.

Fatih Terim'in hazırlamış olduğu rapor neticesinde çalışmaya başlayan Galatasaray, millî futbolcu Kenan Karaman transferi için kolları sıvadı.

kenan karaman ile ilgili görsel sonucu

Kanat bölgesinden istediği performansı göremeyen tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, hızlı ve skorer bir kanatta oynayan futbolcu transferi gerçekleştirmek için yönetime talepte bulundu.

A Millî Takım'ın 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme karşılaşmalarında ki etkili performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki oyuncu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in listesinde en üst sırada yer alıyor.

Galatasaray teknik direktör, genç yıldızı gelecek sezonun kadrosunda görmek istediğini yönetime söyledi.

kenan karaman ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızılı takımda yönetimin, Fatih Terim'in Kenan Karaman hakkındaki talebi üzerine görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Fortuna Düsseldorf kulübü 2021 tarihine kadar sözleşmesi devam edecek olan Kenan'ın Transfermarkt'te değeri 2.5 milyon euroya yakın bir rakam olarak yer alıyor. Kulübünde bu sezon 8 karşılaşmada forma giyen genç oyuncu, 1 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağladı

Peki Kenan Karaman kimdir?

5 Mart 1994 tarihinde dünyaya gelen Kenan Karaman, Hoffenheim takımının altyapısında futbol kariyerine başladı. Sol, sağ kanat ve forvet mevkilerinde oynamakta olan Kenan Karaman, 1.89 boyunda ve sağ ayağı ile oynuyor.

kenan karaman ile ilgili görsel sonucu

Kenan Karaman, futbol kariyerine 2000 yılında yerel kulüplerden olan MTV Stuttgart’ta başlangıç yaptı. 5 sene sonra ise şehrin en büyük takımı VfB Stuttgart altyapısına geçti. İki yıl burada oynadıktan sonra teknik direktörler ile yaşamış olduğu problemlerden dolayı şehrin ikinci büyük takımı Stuttgart Kickers altyapısında forma giymeye başladı. 2008 yılında TSG 1899 Hoffenheim altyapısında oynamaya başladı. 2009'da Hoffenheim’ın U-17 takımında kadroda yer aldı. 2010-2011 sezonunda 25 karşılaşmada 14 gol kaydederek Güney-Günaybatı grubunun gol kralı olup Hoffenheim’ı Almanya finaline taşıyan oyuncu oldu. Yıldız oyuncu hâlâ, Alman Bundesliga ekibi Fortuna Düsseldorf takımında oynamaktadır.

kenan karaman ile ilgili görsel sonucu

2018-2019 sezonun başında Fortuna Düsseldorf’a transferi gerçekleşen yıldız oyuncu geride kalan sezonda Bundesliga Ligi'nde çıktığı 21 karşılaşmada 3 gol atıp, 2 asist yaptı..
 

Yorumlar (0)