Fatih Terim'den 'Ghezzal' sorusuna yanıt

Terim, Ghezzal'in transferi ile ilgili yöneltilen bir soruya, "Bugün anlaştığımız ve istediğimiz bir futbolcuyu yarın istemeyebiliriz." şeklinde cevap verdi.

SPOR 20.07.2021, 21:31
Fatih Terim'den 'Ghezzal' sorusuna yanıt

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda yarın deplasmanda Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven ile kozlarını paylaşacak.

"Yeni bir plan ve proje yaptık"

Maç öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, Rachid Ghezzal'ın transferi konusu ile ilgili gelen bir soruya, “Futbolcularıma saygı duyuyorum. Bu bir profesyonelliktir. Zamanımız var, her şeyi açık açık anlatırız. Siz yavaş yavaş görürsünüz kimlerin aramıza katıldığını. Transfer dinamik bir süreçtir. Bugün istediğimiz bir futbolcuyu yarın istemeyebiliriz, aklımızda olmayanı da yarın alabiliriz. Biz bir tarz benimsedik ve Galatasaray’a yakışan bir plan, proje yaptık, ona göre de yolumuza devam edeceğiz. 

"Bize güvensinler"

Galatasaraylılar biliyorum ki bu maça futbolcular yetişmedi diye üzülüyorlar ki haklı olabilirler fakat ben ve Başkan Burak Elmas böyle bir karar aldık, bize güvensinler. Belki bazı müsabakaları kaybedeceğiz, bir süre istedikleri gibi olmayacağız belki fakat 3 sene içerisinde görecekler. Onların endişelerini anlıyorum çünkü ben de hissediyorum. Bu fırsattan faydalanmak isteyenlere bu fırsatı vermeyeceğiz. 

"Kerem Aktürkoğlu transferini beğenmiyorlardı..."

Her pozisyon Galatasaray’da her dakika olabilir. Şu pozisyondur, bu pozisyondur demenin haksızlık olacağı kanaatindeyim. Bize güvensinler. Bir örnek vereyim. Bugün Şampiyonlar Ligi ön elemesinin medya buluşmasında, geçtiğimiz sene Erzincanspor’dan aldığımız bir oyuncumuz, belki onu aldığımızda büyük bir futbolcu değildi. Aldığımızda, ‘millet kimleri alıyor, siz kimi getiriyorsunuz’ diye yakınsalar da bugün o futbolcumuzla gurur duyuyorlar. A Milli Takım’a kadar yükseldi kendisi. Dolayısıyla bize güvenmeyi sürdürsünler.” dedi.

Yorumlar (0)