Falcao sahalara ne zaman dönüyor?

Galatasaray, Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun dönüşünü bekliyor.

SPOR 08.11.2019, 10:43 08.11.2019, 10:57
Falcao sahalara ne zaman dönüyor?

Galatasaray'ın forvet bölgesindeki sorunları çözmek için büyük umutlarla Monaco'dan transfer ettiği Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, kısa süre sonra sahalara dönüyor. Aşil tendonundaki ağrı nedeniyle tedavi için İspanya'ya giden Falcao, Pazartesi günü Türkiye'ye dönecek. Galatasaray sağlık ekibi, yıldız golcüyü milli maç arasından sonra takımla birlikte çalıştırmayı hedefliyor.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Real Madrid maçı öncesinde yıldız golcünün sağlık durumu hakkında konuşmuştu. "4 Ekim'de, PSG maçı bittiğinde resmi siteden açıkladığımız gibi aşil tendonunda bir ağrısı var Falcao'nun. Bu ağrıyla oynamaya devam edemeyeceği için, oynaması uygun olmadığı için oyuncuyu o dönemde tedaviye aldık" diyen İnce, "Tedavisinin tüm aşamalarını, 12 yıldır kendisini takip eden İspanyol doktoru ve fizyoterapistleriyle ortak takip ediyoruz. Tedavinin tüm aşamaları ortak kararla ilerliyor" ifadeleriyle Falcao'nun yoğun ve dikkatli bir iyileşme sürecinden geçirildiğini belirterek Galatasaray taraftarını rahatlatacak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao, Şampiyonlar Ligi'nde 4 Ekim'de oynanan Paris Saint Germain maçından beri forma giyemiyordu.

Yorumlar (0)