Ersun Yanal: Fenerbahçe şampiyon olacak!

Sarı-kırmızılı takımla olan derbinin ardından soyunma odasında 6 haftada gösterdikleri performans için futbolcuları kutlayan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, zor karşılaşmalar sonrası rakiplerinin önüne geçmeyi başardıklarını açıkladı.

SPOR 30.09.2019, 15:10 30.09.2019, 16:07
Ersun Yanal: Fenerbahçe şampiyon olacak!

Galatasaray ile olan derbi karşılaşmalarından 1 puanla dönen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal, soyunma odasında oyuncuları tebrik ederek şampiyon olmaya dair inancının dahada arttığını dile getirdi.

"Oynumuzu her maçta rakiplere kabul ettirdik"

Takım olarak iyi bir iş çıkardıklarını açıklayan Ersun Yanal, "Yeni bir takım olmamıza ve sakatlıklara rağmen büyük özveri sergilediniz. Oynunumuzu her maçta rakiplere kabul ettirdik. Hepinize teşekkür ediyorum. Kalan haftalar bizim lehimize işleyecek"  dedi.

"Gerçek Fenerbahçe'yi herkese izleteceğiz"

Sezon başındaki 6 haftalık maç programında zorlu karşılaşmalaedan rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un önüne geçtiklerini hatırlatan Ersun Yanal, "Zoru atlattık artık önümüz açık. Böylesine kırıcı bir fikstürden rakiplerin önünde çıkmak kolay değildi ama başardınız. Hem de yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen. Antalya maçını kazanıp millî araya girelim. Ondan sonra gerçek Fenerbahçe'yi herkese izleteceğiz. Bu takım şampiyon olacak" şeklinde bir açıklamada bulundu.
 

Yorumlar (0)