Eriksen'in talipleri arasında Trabzonspor da var!

İngiltere Premier Lig ekibi Brentford ile olan sözleşmesi sona eren Danimarkalı Christian Eriksen, taliplerinden gelen teklifleri değerlendiriyor. 30 yaşındaki golcüyle ilgilenenler arasında Manchester United, Tottenham, Newcastle United ve Trabzonspor gibi takımların olduğu iddia edildi.

SPOR 15.06.2022, 11:43 16.06.2022, 09:18 Hakan Öksüz
Eriksen'in talipleri arasında Trabzonspor da var!

Bu sezon İngiltere Premier Lig ekibi Brentford formasıyla çıktığı 11 maçta 1 gol atan Danimarkalı Christian Eriksen, yeni takipleriyle görüşmeye başladı. Brentford ile olan sözleşmesi sona eren ve şu an "kulüpsüz" statüsünde bulunan Eriksen'in, hangi takımlarla görüştüğü merak ediliyor.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki bir maç esnasında kalp krizi geçiren 30 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, tedavisinin ardından yeşil sahalara dönmüştü. İtalyan ekibi Inter'den ayrılarak Premier Lig ekibi Brentford'a giden Eriksen, eski performansını yakalayamamıştı. 

Newcastle'dan da teklif var

İddialara göre Manchester United ve Tottenham, Danimarkalı yıldız Eriksen'in peşine düştü. Gideceği takıma karar vermek için süre isteyen Christian Eriksen'in, Newcastle United'dan gelen teklifi de değerlendirdiği öğrenildi.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterdim"

Hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu belirten Eriksen, "Çok ciddi teklifler geldi. Karar vermeye çalışıyorum. Kariyerim için en iyisini seçmeliyim. Değerlendirme aşaması sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde yeniden boy göstermek istiyorum. Bu oldukça eğlenceli olur. Ancak karar verirken ilk önceliğim bu olmayacak." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor ile de adı anılıyor

Danimarkalı golcünün adı, Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Trabzonspor ile de anılıyordu. Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştiği takımı eleyerek gruplara kalmak isteyen bordo mavililer, güçlü bir kadro kurmak istiyor. 

Trabzonspor yönetiminin, Andreas Cornelius'un arkadaşı olan Eriksen'e kancayı taktığı ileri sürülmüştü. Christian Eriksen, bir Trabzonspor taraftarının sosyal medyadan 3 yıllık sözleşme önermesi üzerine, "Zaten Cornelius'a sahipsiniz." yanıtını vermişti.

Yorumlar (0)