Dusko Tosic, Trabzonspor'a mı geliyor?

3 yıl önce bordo-mavili kulübün kapısından dönen Dusko Tosic'in, Ocak ayında Trabzonspor'a transfer olacağı iddia edildi.

SPOR 13.12.2019, 10:20 12.01.2020, 20:21
Dusko Tosic, Trabzonspor'a mı geliyor?

Çin’den ayrılmanın planlarını yapan başarılı defans oyuncusu için yönetim çalışmalara başladı. Ünal Karaman, özellikle Tosic’in takıma gelmesini çok istiyor. Başarılı teknik adam, şampiyonluk yarışında hem tecrübesi hem de ligi yakından tanıması sayesinde Sırp stoperin büyük katkı vereceğini tahmin ediyor.

Zirvede yer alan Sivasspor’un 4 puan gerisinde liderlik yarışını sürdüren Trabzonspor, bir yandan kalan 3 karşılaşmada 3 galibiyet almak için çalışmaları sürdürüyor, diğer taraftan da transfer görüşmelerine tüm hızıyla devam ediyor. Devre arasında vakit kaybetmeden gerekli takviyeleri yapmak isteyen bordo-mavili takımda özellikle olmazsa olmaz 3 bölge var... Trabzonspor, stopere, sağ kanada ve orta sahaya mutlaka futbolcu almayı hedefliyor.

Sağ kanat için de Emre Kılınç, Grosicki ve Jesse’nin ismi geçiyor. Stoper konusunda ise çalışmalar büyük bir gizlilikle devam ettiriliyor. Gündemdeki futbolcu oldukça tanıdık: Dusko Tosic. 3 yıl önce bordo-mavili kulübün kapısından dönen, dönemin hocası Ersun Yanal’ın bizzat görüştüğü Tosic, bu kez gelecek gibi gözüküyor.

Kıran kırana pazarlık

Çin’de sezon sona ererken, takımı Guangzhou R&F’de son maçlarda kadro dışı bırakılan Tosic, ayrılmak istiyor. 1 yıl sözleşmesi kalan 34 yaşındaki oyuncu, Türkiye’ye dönmek istiyor. Ancak bu transferi gerçekleştirmek için Trabzonspor'un mali şartları da zorlaması gerekiyor. Guangzhou R&F’de 5 milyon Euro’ya yakın yıllık ücreti bulunan Tosic için kıran kırana pazarlık gerçekleşecek.

Yorumlar (0)