Dursun Özbek: Ali Koç'un yanıtını bekliyoruz

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlara açık düzenlenen antrenmanda kameraların karşısına geçen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçının ardından kupayı alacaklarını hatırlattı. Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yaptığı davetten de bahsetti.

SPOR 02.06.2023, 22:58 05.06.2023, 09:18 Hakan Öksüz
Dursun Özbek: Ali Koç'un yanıtını bekliyoruz

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, 4 Mayıs Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı taraftarlara açık antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı takip etti.

"Stadımızı büyütmenin peşindeyiz, 50 bin kişi yetmiyor"

Başkan Dursun Özbek, Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile kameraların karşısına geçerek gazetecilerin sorularını cevapladı. Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladıklarının altını çizen Özbek, "Taraftarlar, önümüzdeki yıl da tıpkı bu sezon gibi maçlara huzurlu şekilde gelecek. Stadımızı da büyütmek istiyoruz, 50 bin kişilik kapasite yetmiyor." dedi.

Yemek davetine Ali Koç'tan yanıt gelmedi

Pazar günü oynanacak maç öncesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u dostluk yemeğine davet ettiğini kaydeden Dursun Özbek, "Yanıt bekliyoruz, henüz bir cevap gelmedi. Türk futbolunda çekişmenin yerini dostluk almalı. Stadımızda yapacağımız Fenerbahçe maçının ardından kupayı alacağız. Çok güzel br organizasyon yaptık. Maçın ardından podyumlar kurulacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)