David Beckham'ın takımı Arda Turan'ı istiyor!

Başakşehir ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Arda Turan'a ABD'den sürpriz bir teklif geldi.

SPOR 08.01.2020, 09:44 12.01.2020, 15:34
David Beckham'ın takımı Arda Turan'ı istiyor!

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında kriz yaşanmasına sebep olan Arda Turan, dün Medipol Başakşehir ile olan kiralık sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Barcelona'ya dönme ihtimali olmayan başarılı oyuncunun tüm önceliği sarı-kırmızılılar...

Sarı-kırmızılı ekibin hakkında vereceği kararı bekleyen tecrübeli futbolcu, ABD ve Katar'dan da teklif geliyor. MLS'te Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin takımında görmek istediği 32 yaşındaki oyuncuya, Katar takımlarından da taliplerin olduğu ileri sürüldü.

Arda Turan, Galatasaray'a gidemezse tercihinin ABD'den yana olacağı gelen duyumlar arasında yer alıyor.

İspanyol Marca Gazetesi'nde yer alan özel haberde, Arda'nın Barcelona ile sözleşmesinin devam ettiğini ancak geri dönmeyeceği belirtildi. Barça tarafından kadroda düşünülmeyen oyuncunun da gitmek istemediği ifade edildi. Karşılıklı olarak görüşülüp sözleşmenin feshedilmesinin yakın olduğu kaydedildi.

Başarılı oyuncu, Başakşehir ile yollarını ayırdı, bir anda tüm gözler Galatasaray’a çevrildi. Fatih Terim cephesi Arda’nın dönüşüne olumlu yaklaşırken, başkan Mustafa Cengiz ise yakın çevresine bu işin mümkün olmayacağını söylüyor.

Yorumlar (0)