Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eli cebinde yolcu eden Ali Koç’tan günler sonra açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, geçtiğimiz Ağustos ayında tekne kazası geçiren Sabancı çiftini hastanede ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında eli cebinde görüntü vermesi tartışmalara neden olmuştu. Haftalar sonra konuya ilişkin açıklama yapan Ali Koç, "Anlık bir olaydı. Biz devleti yöneten kişilere nasıl saygı gösterileceğimizi bilen insanlarız. Hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bilerek saygısızlık yapmam." Şeklinde konuştu.

SPOR 05.10.2023, 15:45 06.10.2023, 13:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eli cebinde yolcu eden Ali Koç’tan günler sonra açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Leros Adası'nda tekne kazası geçirerek ağır yaralanan Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı hastanede ziyaret etmişti. Ziyaretin ardından hastaneden ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un eli cebinde uğurlaması ise gündem olmuştu. O görüntüler hakkında ilk kez konuşan Koç, "Anlık bir olaydı. Biz devleti yönetenlere nasıl saygı gösterileceğimizi bilen insanlarız. Hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bilerek saygısızlık yapmam. Bizde örf ve adetler vardır" ifadelerini kullandı.

"Bilerek saygısızlık yapmam"

Dün akşam katıldığı bir TV programında Koç, söz konusu görüntülere ilişkin haftalar sonra ilk kez konuşan Ali Koç, anlık bir durum olduğunu belitti. Koç, “Tamamen anlık gerçekleşen bir olaydı. Biz devleti yöneten kişilere nasıl saygı gösterileceğimizi bilen insanlarız. Bilinçli bir şekilde hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bilerek saygısızlık yapmam. Bizde örf ve adetler vardır" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)