Ciğerleri sönmüştü… Nagatomo'ya Beşiktaş'tan teklif!

Galatasaray'da kadro dışı kalan Yuto Nagatomo ile ilgilenen Beşiktaş'ın, Japon futbolcuya 500 bin Euro karşılığında 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği ortaya çıktı. Nagatomo'nun, Galatasaray forması ile çıktığı Schalke mücadelesinde göğsüne top gelmesi nedeniyle ciğerlerinin söndüğü duyurulmuştu.

SPOR 12.05.2020, 15:54
Ciğerleri sönmüştü… Nagatomo'ya Beşiktaş'tan teklif!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle verilen arayı yeni sezon için transfer çalışmalarını devam ettirmekle değerlendiren Beşiktaş'ın, kaleci ve sol bek bölgesine öncelik verdiği biliniyordu.

Siyah-beyazlı kulüp, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Japon sol bek Yuto Nagatomo'ya yöneldi.

Beşiktaş'ın Nagatomo'nun manejeri ile irtibata geçtiği, 33 yaşındaki futbolcuya 500 bin Euro ve bonuslar karşılığında 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi. 

Düşünmek için zaman talep ettiği ortaya çıkan Japon futbolcunun, İstanbul'da kalmak istemesi sebebiyle teklife sıcak baktığı da bildirildi. 

Diğer yandan, Nagatomo'nun, Galatasaray forması ile çıktığı Schalke mücadelesinde göğsüne top gelmesi nedeniyle ciğerlerinin söndüğü duyurulmuştu. Tedavi altına alınan Japon sol bek, yaşadığı sakatlık nedeniyle sarı-kırmızılılarda eskisi gibi performans gösterememişti.

Sarı-kırmızılı kulüpte 65 karşılaşmaya çıkan Nagatomo, takımında 3 gol ve 7 asist kaydetti.

Yorumlar (0)