Caner Osmanpaşa EURO 2020 için heyecanlı

Demir Grup Sivasspor'un tecrübeli stoperi Caner Osmanpaşa, EURO 2020'ye gitmek istediğini söyledi.

SPOR 06.03.2020, 13:32
Caner Osmanpaşa EURO 2020 için heyecanlı

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 25.haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sivasspor'un deneyimli savunma oyuncusu Caner Osmanpaşa, basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Milli takımda Merih Demiral ve Ozan Kabak'ın yaşadığı sakatlıklarla isminin Milli Takımla anılmasıyla ilgili düşünceleri sorulan Osmanpaşa, A Milli Takım'da forma giymeyi çok istediğini belirterek, "Oraya herkes gitmek ister. Önemli olan oranın başarısı tabii, herkes vatanı ve milleti için orada oynuyor. Önemli olan sakatlar olmasın, gençler sakatlanmasın ve sürekli oynasınlar. Zaten hepsi Avrupa’nın güzel kulüplerinde oynuyor." şeklinde konuştu.

Göreve her zaman hazır olduğu belirten başarılı stoper, "Boşluk olursa, eğer hocalar değerlendirirse herkes gitmek ister ve ben de gitmek isterim. Herkes milli olmak ister, bizim de niyetimiz o. Ama sorun değil kim giderse kim oynarsa oranın başarısı için ter dökecek, iyi gitmesi için elinden geleni yapacaktır. Bizim için önemli olan oranın başarısı zaten ama herkes milli olmak ister. 'Ben olmak istemiyorum' diyen olmaz herhalde. Bizim de hedeflerimiz o, olursa sevinirim. Olmazsa herkesin canı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Pazar günü oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili de konuşan Caner Osmanpaşa, sezonun en iyi maçı olacağını ve ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Trabzonspor, Başakşehir, Galatasaray ve Sivasspor'un şampiyonluk şanslarının eşit olduğuna işaret eden Osmanpaşa, şampiyonluk sözleri için henüz erken olduğunu ifade etti.
 

Yorumlar (0)