Beşiktaş, Kayserispor'u geçerek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu!

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Kayserispor'a misafir olan Beşiktaş, 2 kez penaltı vuruşu kullandığı müsabakayı N'Koudou ve Hasic'in golleri ile kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

SPOR 03.01.2021, 21:42
Beşiktaş, Kayserispor'u geçerek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu!

Ligin 16. hafta müsabakasında Kayserispor ile Beşiktaş karşılaştı. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı, misafir ekip Beşiktaş 2-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Goller son dakikalarda

Siyah-beyazlılarda Bernard Mensah'ın dakikalar 12'yi gösterdiğinde kullandığı penaltı vuruşuna, Kayserispor'un 18 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar izin vermedi.

Dakikalar 89'u gösterdiğinde, siyah-beyazlılar bir penaltı daha kazandı. Karşılaşmada düdük çalan Fırat Aydınus, N'Sakala'ya yapılan müdahalenin akabinde VAR hakemi Cüneyt Çakır'dan gelen tavsiye üzerine söz konusu pozisyonu bir kez daha izledi. Fırat Aydınus, pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını işaret etti. Meşin yuvarlağın başına gelen N'Koudou, topu ağlarla buluşturmayı başardı.

Ajdin Hasic, dakikalar 90+6'yı gösterirken gerçekleşen kontratak neticesinde gole ulaştı ve karşılaşmanın skorunu tayin etti.

Miguel Lopes kızardı

Ev sahibi ekipte Miguel Lopes, karşılaşma sona erdikten sonra kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu netice ile beraber siyah-beyazlıların galibiyet serisi 4 karşılaşmaya çıktı ve 31 puanla liderlik koltuğuna kuruldu. Kayserispor ise art arda 4. kez mağlup oldu ve 10 puanda kaldı.

Siyah-beyazlılar, bir sonraki Süper Lig karşılaşmasını 6 Ocak Çarşamba günü evinde Çaykur Rizespor'a karşı oynayacak. Kayserispor ise aynı gün Denizlispor'un misafiri olacak.













Yorumlar (0)