Beşiktaş, Erzurumspor'a konuk oluyor!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk karşılaşmasında bugün TFF 1. Lig ekibi Erzurumspor ile karşı karşıya geliyor.

SPOR 15.01.2020, 10:51
Beşiktaş, Erzurumspor'a konuk oluyor!

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk karşılaşmasında BB Erzurumspor deplasmanına gidecek olan siyah-beyazlı ekip, ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Beşiktaş'ta bu maç öncesinde sakatlığı bulunan 4 oyuncu yer alırken, toplam 9 futbolcu kadroya dahil edilmedi. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Erzurum deplasmanında boy gösterecek olan Beşiktaş, BB Erzurumspor karşısında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın 19 kişilik kadrosunu açıklarken sakatlığı devam eden Ljajic, Lens, Dorukhan ve Douglas'ın yanı sıra dinlendirilen Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Atiba maç kadrosuna dahil edilmedi. Avcı'nın devre arası kampına dahil etmediği Orkan Çınar ve Muhayer Oktay da Erzurum'a götürülmeyecek olan diğer oyuncular arasında yer aldı. Altyapıdan yetişen İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz ve Kartal Kayra Yılmaz ise Erzurum kafilesinde yer aldı.

Kazım Karabekir Stadı'nda bugün saat 18.30'da oynanacak olan maçı Koray Gençerler yönetecek. Gençerler'in yardımcılığını ise Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Kısal yapacak.

İki ekip daha önce 2 kez karşılaştı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de oynanan karşılaşmalarda Beşiktaş, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılırken, ligin ikinci yarısında İstanbul'da oynanan maçta gol gelmedi.

Takımların muhtemel 11'leri:

Erzurumspor: Sehic, Merthan, Mücahit, Obertan, Batuhan, Hasan, İbrahim, Emrah, Scuk, Murat, Oltan

Beşiktaş: Karius, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Boyd, Elneny, Oğuzhan, Diaby, N’Koudou, Umut
 

Yorumlar (0)