Benfica'dan Türk futbolcu için Beşiktaş'a takas önerisi

Benfica'da kadro dışı bırakılan ve Beşiktaş ile adı anılan Orkun Kökçü için yeni bir iddia ortaya atıldı. Portekiz kulübü, milli futbolcunun Gedson Fernandes ile takas edilmesi durumunda, Kökçü'nün bonservisinin yarısını Beşiktaş'a verebileceği belirtti.

SPOR 25.03.2024, 11:06 26.03.2024, 09:04 Buse Önder
Benfica'dan Türk futbolcu için Beşiktaş'a takas önerisi

Beşiktaş'ın gelecek sezon için kadro planlamaları devam ederken, kulübün gündemine Orkun Kökçü'nün transferi geldiği iddia edildi. Benfica'da kadro dışı bırakılan milli futbolcu, sezon başında Feyenoord'dan 25 milyon euro karşılığında Portekiz ekibine katılmıştı.

Fotomaç'ın haberine göre, Benfica yönetimi Orkun Kökçü ile Gedson Fernandes'i takaslamak istiyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Orkun Kökçü'nün bonservisinin yarısına karşılık Gedson'u bonservisiyle birlikte istiyor.

Benfica Başkanı Rui Costa'nın ise yüksek bir maliyetle transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu ile milli ara dönüşünde bir görüşme gerçekleştireceği ve gelecek adımları belirleyeceği aktarılıyor.

Ne olmuştu?

Orkun Kökçü, Benfica'da teknik direktörü Roger Schmidt'in kendisine sahada yanlış rol verdiğini düşündüğü için yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Portekiz'deki bu açıklamaların ardından Benfica, Orkun'u kadro dışı bırakmıştı.

Yorumlar (0)