Aslan, Ankaragücü'nü zar zor yendi!

Süper Lig'in 7. haftasında Ankaragücü’nü evinde ağırlayan Galatasaray,  Babel'in golüyle karşılaşmayı 1-0 alarak puanını 13'e çıkardı.

SPOR 31.10.2020, 22:31 Hanife
Aslan, Ankaragücü'nü zar zor yendi!

Süper Lig'in 7. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 1-0'lık skorla kazandı.

Tek gol Babel'den

Ryan Babel’ın 45+2. dakikada Marcelo Saracchi'nin asistiyle attı golle Sarı-Kırmızı takıma galibiyeti getiren isim oldu.

Üst üste 2. kez kazanan Aslan, puanını 13'e yükselttirken, Süper Lig'in galibiyet alamayan tek takımı olan Ankaragücü ise 1 puanda kaldı.

Sarı-Kırmızılı takım, gelecek hafta Demir Grup Sivasspor'a konuk olurken, Ankaragücü de sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.



Kaptanlık pazubandı Ömer Bayram'da

Fatih Terim, bu maçta kaptanlık pazubandını Ömer Bayram'a teslim etti. Böylece, Ömer Bayram, sarı-kırmızılı takımda bu sezon ilk 11'de kaptan olarak sahaya çıkan 5. futbolcu oldu.

Galatasaray, bu sezon oynanan 9 resmi karşılaşmada Arda Turan 4, Martin Linnes 2, Ryan Donk ve Younes Belhan’da birer kez sahaya kaptan olarak çıktı.



Taraftarlardan Fatih Terim'e destek

Galatasaray kulübünün yönetimiyle sorun yaşadığına yönelik haberlerle gündeme gelen Fatih Terim,  hafta içinde yapılan toplantının ardından sosyal medyada "Her şey yolunda" şeklinde mesaj paylaşmıştı. Terim için localara girebilen az sayıdaki taraftar, "İmparator Fatih Terim" diye tezahürat yaptı.



Galatasaray en az isabetli şutu çekti

Galatasaray,  Ankaragücü ile karşılaşmasında 3 isabetli şut çekerek bu sezon TT Stadı'nda en az isabetli şut attığı maçı oynadı. Fenerbahçe ve Alanyaspor maçında 5 isabetli şut çeken Aslan, Gaziantep maçında da rakip kaleye 13 isabetli şut kaydetmişti.



Saracchı Ve Marcao sakatlandı

Karşılaşmanın ikinci yarısında, Galatasaray’ın sol bek oyuncusu Marcelo Saracchi, sakatlanarak yerde kaldı ve yerini Emre Taşdemir’e bıraktı.
Galatasaray'da Saracchi'nin ardından Marcao da sakatlandı. Breziyalı stoper, 75. dakikada yerini Ryan Donk'a bıraktı.

Yorumlar (0)