Altay taraftarına büyük jest… O isim tüm biletleri satın aldı

Kısa süre önce görevinden istifa eden eski Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, bugün oynanacak olan GZT Giresunspor maçı öncesi büyük bir jeste imza attı. 

SPOR 08.05.2022, 10:10 09.05.2022, 09:25
Altay taraftarına büyük jest… O isim tüm biletleri satın aldı

İzmir’de oynanacak olan müsabaka öncesi maçın maraton tribünündeki tüm biletlerini satın aldığını duyuran Ekmekçioğlu, “Biletlerin hepsi taraftarlarımıza ve Altay sevdalılarına dağıtılacaktır” ifadelerini kullandı. 

“İstifa ettiğimden günden bugüne kadar da kulübümüze desteğimiz sürmüştür”

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama paylaşan Ekmekçioğlu, “Kulübümüz zor bir dönemden geçiyor ve nakit paraya hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple kulübümüzün GZT Giresunspor ile karşı karşıya geleceği maçta Altay’ımızın 300 bin liraya yakın bir kar oranına erişmesi gerekmektedir. Ne yazık ki bu sezon iç saha maçlarımızda bu rakama hiç yaklaşamadık. Nakit ihtiyacı sebebiyle de bu rakamlar yönetim kurulumuzun fedakârlıkları ile karşılandı. İstifa ettiğimden günden bugüne kadar da kulübümüze desteğimiz sürmüştür. O zamandan beri kulübe verdiğim rakam 8 milyon liradır” ifadelerini kullandı. 

“Satın alınan bu biletler, büyük Altay taraftarına herhangi bedelsiz bir şekilde dağıtılacaktır”

“Gün, Altay için birlik olma günüdür” diyerek açıklamalarına devam eden Ekmekçioğlu, “GZT Giresunspor maçı öncesi, fiyatları 250 liradan başlayıp 400 liraya kadar değişen tüm maraton tribün biletlerini satın almış bulunuyorum. Satın alınan bu biletler, büyük Altay taraftarına herhangi bedelsiz bir şekilde dağıtılacaktır. Bu vesileyle kulübümüzün maddi ihtiyaçlarını bir nebze de olsa sağlamış olacağız” şeklinde konuştu. 

“Altay’ın en çok paraya ihtiyacı olan bu dönemde herkesin elini taşın altına sokması gerekir”

Bilet fiyatlarına da değinen Ekmekçioğlu, “Bilet fiyatlarında indirim uygulamak şu aşamada doğru olmaz. Biz sezon başından beri biletlerden gelecek hasılatı denkleştiremediğimiz için aradaki farkı cebimizden ödedik. Bunu Kongre Divan Kurulu da gerçekleştirebilirdi. Altay’ın en çok paraya ihtiyacı olan bu dönemde herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Ben de Özgür Ekmekçioğlu olarak şuan bunun için gayret sarf ediyorum” dedi.

“Şartlar ne olursa olsun yeniden ayağa kalkacağız”

Altay’ın bu sezon bir alt lige düşmesinin üzüntüsü içinde olduklarını vurgulayan Ekmekçioğlu, “Her şeye rağmen, bu zor günlerde tek bir yumruk haline gelebilmeliyiz. Aile olmak da bunu gerektirir. Şartlar ne olursa olsun yeniden ayağa kalkacağız. Bu sebeple bilet fiyatlarında indirim talep etmek yerine hepsini satın alıp camiamıza dağıtmak ve takımımızı GZT Giresunspor maçında yalnız bırakmak istemedim. Kulübümüzün en çok nakde ihtiyaç duyduğu bu dönemde önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın da bundan sonraki süreçte bu fedakârlığı göz önünde bulundurarak biletlere yöneleceklerine inancım tamdır” ifadelerini kullandı. 

“Camiamızın ne denli büyük ve önemli bir camia olduğunu bir kez daha tüm Türkiye’ye göstermenin tam vaktidir”

Bir sonraki genel kurula kadar kulübe katkı sağlamayı sürdüreceğini belirten Özgür Ekmekçioğlu, “Altay sevdasını yüreğinde yaşayan herkes, özellikle bu zorlu dönemde elini taşın altına koyarak tüm sorumluluklarının bilincinde olmalılar. Camiamızın ne denli büyük ve önemli bir camia olduğunu bir kez daha tüm Türkiye’ye göstermenin tam vaktidir. Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte büyük Altay için her zaman özveri ile çalıştık ve büyük fedakârlıklarda bulunduk. Bunu bundan sonraki süreçte tüm camia olarak hayata geçirmemiz gerekiyor” dedi. 

Yorumlar (0)