Alman basını: Jorge Jesus, Tisserand'ı gönderecek!

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, yabancı kontenjanı nedeniyle bazı oyuncularla yollarını ayıracak. Alman basının iddialarına göre teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği isimlerden biri stoper Marcel Tisserand oldu. 29 yaşındaki savunmacı için Bochum'un devreye girdiği öne sürüldü.

SPOR 11.08.2022, 11:10 12.08.2022, 08:47 Hakan Öksüz
Alman basını: Jorge Jesus, Tisserand'ı gönderecek!

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçına Ümraniyespor karşısında çıkan Fenerbahçe, sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Uzatma bölümünün son dakikalarında Berisha ile beraberlik sayısını yakalayan sarı lacivertliler, ligin ilk maçında 1 puan aldı. UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turu rövanş maçında bugün Slovacko deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı. İlk karşılaşmayı 3-0 kazanan Fenerbahçe'de birçok oyuncunun bu maçta dinlendirilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin transfer sezonu yoğun geçti

Yeni sezonda Jorge Jesus ile şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe, bu hedef doğrultusunda 10 yeni ismi kadroya dâhil etti. Emre Mor, Luan Peres Joao Pedro, Lincoln, Willian Arao, Joshua King ve Alioski gibi futbolcuları renklerine bağlayan sarı lacivertliler, bir yandan da oyuncu satışlarıyla kasasını doldurmak istiyor. Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'yi İtalyan ekibi Napoli'ye gönderen Fenerbahçe, bu transferle 18 milyon euroyu kasasına koydu.

Jorge Jesus, yabancı kontenjanında yer vermek istemiyor!

Edinilen bilgilere göre yeni sezonda kadroda gereksiz bir kalabalık istemeyen Jorge Jesus, bazı oyuncuların biletini kesti. Jesus'un takımda istemediği isimlerden birinin stoper Marcel Tisserand olduğu iddia edildi. Savunma bölgesine takviye yapmak isteyen Alman ekibi Bochum'un, Tisserand'ın transferi için Fenerbahçe ile bağlantı kurduğu kaydedildi. Alman basınının iddialarına göre Jorge Jesus, yabancı oyuncu kontenjanında Tisserand'a yer vermek istemiyor.

Bochum'un teklifi 2 milyon euro

Alman ekibinin Tisserand için önerdiği rakamın 2 milyon euro civarında olduğu öne sürüldü. 29 yaşındaki savunmacıyı 4 milyon euro bedelle kadrosuna katan Fenerbahçe'nin, bu transfere izin verip vermeyeceği merak ediliyor. 2020'de bir başka Alman ekibi Wolfsburg'dan transfer edilen Tisserand, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 53 karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)