Ali Koç'tan açıklama: Futbolcularımıza ceza vereceklermiş...

Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan kulüp başkanı Ali Koç, “Futbolcularımıza ceza vereceklermiş, onların menfaatleri açısından inşallah vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda sıkıntıya girer” dedi.

SPOR 29.03.2024, 18:34 30.03.2024, 13:18 Şeyda Gül
Ali Koç'tan açıklama: Futbolcularımıza ceza vereceklermiş...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli değerlendirmelerde bulundu. Organize bir kötülük içinde olduklarını ifade eden Koç, adaletin tesis edilmediği bir ortamda rekabet etmeye çalıştıklarını söyledi. Fenerbahçe’nin mağduru falan oynamadığını dile getiren Koç, “İnşallah 2 Nisan'daki toplantıda gerekli katılımı sağlayıp, en aklı selim kararı veya kararları hep beraber alırız. Hedefimiz budur” dedi.

Sponsorlarla toplandık

Sponsorlarla toplandıklarını ve devam edip etmeyeceklerini sorduklarını anlatan Koç, yazılı olarak kararlarını aldıklarını belirtti. Hatta bazı sponsorların daha da fazla vermek istediklerini söylediğini kaydeden Koç, “SPK ve Ziraat Bankası'yla toplandık. Yarın Samandıra'da futbolcularımız ve teknik heyetimizle de bu konuyu konuşacağız. Hep birlikte en aklıselim kararı alacağız” ifadelerini kullandı.

Hocaya maçta 2-0 öndeyken mesaj gönderdim

Maçı televizyondan izlerken neler olacağının belli olduğunu kaydeden Koç, hocaya maçta 2-0 öndeyken mesaj gönderdiğini söyledi. “Sahadan çekilebilirsiniz, yetki sizindir” dediğini ifade eden Ali Koç, “Benim, teknik direktörümüze maçta 2-0 öndeyken, şampiyonluk mücadelesi verirken böyle bir mesaj atmak zorunda kalmam Türk futbolunun geldiği kepazeliğin en önemli örneklerinden biridir bu” şeklinde konuştu.

Biz tünel görüntülerine ulaşamıyoruz

Esas kavgaların tünelde olduğunu aktaran Koç, tünel görüntülerine ulaşamadıklarını belirtti. Koç, “Hepsi TFF'ye bağlı kameralar var, biz bu görüntülere ulaşamıyoruz” dedi.

Futbolcularımıza ceza vereceklermiş

Sevklerin neden yapılmadığını soran Koç, Fenerbahçeli futbolculara ceza verilecek diye bir duyum aldıklarını söyledi. Futbolcuların ekstra güç kullandığı ve kaçmaları gerektiğinin konuşulduğunu kaydeden Koç, “Kaçmalıymış futbolcular. Kaçsalarmış ekstra güç kullanmak zorunda kalmazmış futbolcularımız. Futbolcularımıza ceza vereceklermiş, onların menfaatleri açısından inşallah vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda sıkıntıya girer” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)