Alexander Arnold Guinness Rekorlar Kitabı’nda yerini aldı!

Liverpool kadrosunda yer alan Trent Alexander-Arnold, Premier Lig'de geçtiğimiz sezon sergilediği performansla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

SPOR 16.10.2019, 11:05 16.10.2019, 11:09
Alexander Arnold Guinness Rekorlar Kitabı’nda yerini aldı!

İngiltere ve Liverpool takımının parlayan oyuncusu Trent Alexander-Arnold, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı. 21 yaşında Liverpool’da sağ bek pozisyonunun değişmez ismi olmayı başaran Trent Alexander-Arnold, başarılarına sürekli yenisini ekliyor.

alexander arnold ile ilgili görsel sonucu

Liverpool ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşayan Trent Alexander-Arnold, performansı ile tam not aldı. Trent Alexander-Arnold, özellikle Liverpool’un deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Barcelona maçında alınan 4-0’lık galibiyette önemli pay sahibi olmuştu. Son dakikada kullandığı korner atışında önce atmaktan vazgeçer gibi yapıp, daha sonra bir anda yaptığı vuruşla takımına gol kazandıran Trent Alexander-Arnold, dünya futbol gündeminde birinci sırada yer almıştı.

İlgili resim

Trent Alexander-Arnold, 2018-2019 sezonunda Premier Lig’de sergilediği başarılı performansıyla hakkından sıklıkla söz edildi.Trent Alexander-Arnold, Premier Lig’de bir sezonda en fazla asist yapan futbolcu olarak yerini aldı. Premier Lig’de 12 asiste imza atan genç yıldız, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Trent Alexander-Arnold, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu benim için büyük bir onur… Sürekli önüme bakıyorum ve takımımın daha fazla gol pozisyonuna girmesi için çalışıyorum. Benim asist yapabilmem için takım arkadaşlarımın gol atması gerekiyor. Bu bir takım oyunu… Takım olmadan bu rekoru kırmam imkansızdı” şeklinde bir açıklama yaptı.

İlgili resim

Liverpool’un genç beki Trent Alexander-Arnold, rekoru ezeli rakipleri Everton’ın futbolcuları Andy Hinchcliffe (1994/95) ve Leighton Baines’ten (2010/11) alması da taraftarlarda da büyük heyecana neden oldu.

Yorumlar (0)