Alanyaspor Josef Sural'ı unutmadı!

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcusu Josef Sural'ı ölümünün 1. yıl dönümünde andı.

SPOR 29.04.2020, 12:24 29.04.2020, 12:30
Alanyaspor Josef Sural'ı unutmadı!

Bir yıl önce 6 futbolcunun yaralanıp Sural'ın hayatını kaybettiği kaza yerinde toplanan Alanyaspor yönetimi ve Çek futbolcunun arkadaşları, çelenk ve yaktıkları mumlarla Sural'ı andı.

Anma töreninde konuşan Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sural'ı özlemle andıkalrını ve asla unutmayacaklarını söyledi.

Çek futbolcunun arkadaşı Hüseyin Karadağ ise Çekçe ve Türkçe yaptığı konuşmada koronavirüs nedeniyle taraftarın gelemediğini belirterek, "Koronavirüs nedeniyle taraftarlarımız gelemedi ama önümüzdeki yıl daha farklı olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

28 Nisan'da Kayseri'de oynanan ve 1-1 biten Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından kiraladıkları özel bir minibüsle Alanya'ya dönmek üzere yola çıkan Alanyasporlu bazı futbolcuların bulunduğu minibüs, ilçe girişindeki Dinek mevkisinde su kanalına devrilmişti. Kazada, Alanyaspor'un Çek futbolcusu Josef Sural yaşamını yitirmiş, 6 oyuncu da yaralanmıştı.

Yorumlar (0)