Abdullah Avcı: Şampiyonluk uzakta değil

Abdullah Avcı, derbi galibiyetinin sonrasında futbolcuları odak haline getirdi. Teknik adam, “Liderle aramızda sadece 6 puan var. Şampiyonluk çok uzağımızda değil. Yeter ki isteyelim ve yüreğimizi ortaya koyalım. Sizlere güvenim tam” diyerek şampiyonluk hedeflerini yeniledi.

SPOR 30.10.2019, 10:03
Abdullah Avcı: Şampiyonluk uzakta değil

Ligin 9. hafta karşılaşmalarında 1-0’lık Galatasaray galibiyetinin ardından Beşiktaş, derbi başarısıyla takımın üzerindeki kötü seriye son vermeye başladı. Bu galibiyet sonrasında 18 puanla ligde zirvenin sahibi olan Alanyaspor’la olan puan farkını 6’ya inidiren siyah-beyazlı takım, tekrar şampiyonluk yarışına girdi. Önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmandan önce futbolcular bir araya toplayan Abdullah Avcı’nın, oyuncularını motive ettiğini ifade etti.

Tecrübeli teknik adamın, "Liderle aramızda sadece 6 puan var. Lige verilecek araya kadar kayıpsız gitmemiz gerekiyor. Şimdi herkes sadece Antalyaspor deplasmanını düşünsün. Bu sezon deplasmanda kazanamadık. Artık bu kritik maçla kazanmaya başlayıp bunu gelenek haline getirmeye bakalım" dediği belirtildi. Ligdeki şampiyonluk yarışı hakkında Avcı, “Şampiyonluk çok uzağımızda değil. Yeter ki isteyelim ve yüreğimizi ortaya koyalım. Sizlere güvenim tam” diyerek oyuncuları hedef olarak gösterdi.


 

Yorumlar (0)