A Spor bu görüntüleri neden kaldırdı?

Divan'daki gerilim anma törenine yansıyıp, Ali Sami Yen'in kabri başında Mustafa Cengiz, Eşref Hamamcıoğlu'nun selamını almayarak "Öteye gidin" diye uyarmıştı. Sonrasında A Spor bu görüntüleri kaldırdı.

SPOR 14.10.2019, 10:29
A Spor bu görüntüleri neden kaldırdı?

Galatasaray'da kulübün 114. kuruluş yıldönümü adına Ali Sami Yen'in kabri başında gerçekleşen anma töreninde soğuk rüzgarlar esmiş ve esen rüzgarlar A Spor ekranlarından aktarılmıştı

Silinen görüntülerde yansayan olay şu şekilde idi:

Çarşamba günü sert geçen Divan Kurulu toplantısının yankıları anma törenine de yansıyarak, Başkan Mustafa Cengiz, Ali Sami Yen'in kabri başında dururken, yanına gelen Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'na yanında yer açmak istemedi.

"Günaydın" diyerek yaklaşan Hamamcıoğlu'na cevap vermeyerek, Hamamcıoğlu araya girerken, Başkan 'biraz itince, aynı şekilde Cengiz de karşılığını verdi.

Ardından, "Sıkıştırmayın, biraz öteye gidin" diye uyardı.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, 114. Kuruluş yıldönümü adına Ali Sami Yen'in kabri başında gerçekleşen anma töreninde yaşanan gerginliği ve son Divan Kurulu'nda yaşananları sonrasında şu şekilde aktardı:

"Kulübümüzü yönetim kurulu başkanının temsil etmesi gerektiğini bilen insanlarız. Tabii ki Başkan Mustafa Cengiz'in orada ön planda olması gerekir. Biz yerimizi verdik. Ama başkan kimseye merhaba, günaydın demedi. Orada nezaketsizlik dikkati çekiyor. İnsanlarla anlaşırsınız, anlaşmazsınız ama bu kurumu temsilen oradayız. Orası bir mezarlık, ibret alınacak bir yer. Son durak. Benim açımdan sorun yok. O nezaketsizliği insanlar değerlendirirler."


 

Yorumlar (0)