Özgür Özel'den İYİ Parti seçmenine: "Eğer oy vermezseniz..."

Denizli'de düzenlenen mitingde İYİ Partililere seslenen CHP lideri Özgü Özel, ittifak çağrısını yineledi. Özel, "Eski dosttan düşman olmaz. Gelin, AK Parti'yi hep beraber yollayalım. Yeniden ittifak olabiliriz." dedi.

SİYASET 24.03.2024, 00:13 Hakan Öksüz
Özgür Özel'den İYİ Parti seçmenine: "Eğer oy vermezseniz..."

Partisinin adaylarını tanıtmak için Denizli 29 Ekim Bulvarı'nda miting düzenleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilere verilen 3 bin liralık bayram ikramiyesi üzerinden hükümete yüklendi.

"Eğer CHP yerine başka partiye oy verirseniz..."

İYİ Parti seçmenine ittifak çağrısında bulunan CHP lideri, "2019'da İYİ Parti'nin adaylarını destekledim. Memleketim Manisa'da 3 oyu da İYİ Parti'nin adayına verdim. Anketler, bir şeyi kesin şekilde gösteriyor. Eski ittifak ortaklarımız oy verdiği takdirde kazanıyoruz. Başka bir partiye oy verirlerse ise AK Parti, Denizli'de kazanıyor. Eğer CHP yerine başka partiye oy verirseniz, AK Parti belediyesi olur burada. CHP kazanırsa ise belediye sizin olacak." ifadelerini kullandı.

"Ankara'da ittifak yapamadık ama..."

İYİ Parti ile ittifak ihtimali hakkında konuşan Özel, "Yeniden ittifak olabiliriz. Eski dosttan düşman olmaz, gelin 31 Mart'ta ittifak yapalım. Ankara'da ittifak yapamadık ama gün gelir, tekrar buluşabiliriz. AK Parti'yi hep beraber yollayalım. Tek isteğim bu." dedi.

Yorumlar (0)