Akşener'den Erdoğan'a çağrı: "Bunları yap, oylar senin olsun!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'nın Orhangazi ilçesine yaptığı ziyarette esnaflarla sohbet etti, vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Akşener, "Buları yap, oylar senin olsun." dedi.

SİYASET 15.03.2024, 19:34 Hakan Öksüz
Akşener'den Erdoğan'a çağrı: "Bunları yap, oylar senin olsun!"

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Bursa'da ziyaretler gerçekleştiren İYİ Parti lideri Meral Akşener, esnaflarla sohbet etti. İYİ Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu ve Orhangazi İlçe Belediye Başkan adayı İsmail Kaya, Akşener'e eşlik eden isimler arasındaydı.

"En düşük emekli maaşı, asgari ücret kadar olmalı"

Seçimlere az bir süre kaldığını hatırlatan İYİ Parti lideri, vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrıda bulunan Akşener, "Tüm emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye vermen lazım. En düşük emekli maaşı da asgari ücret düzeyine yükseltilmeli. Bunları yap, oylar senin olsun." ifadelerini kullandı.

"Acilen 100 bin öğretmen ataması yapılmalı"

Öğretmen atamalarıyla ilgili de konuşan İYİ Parti lideri, "Hangi öğretmenler ve gençler için mülakat kaldırılacaktır. Acilen 100 bin öğretmen ataması yapılmalı. Bunu yap ki atanamamış öğretmenler de sana oy atsın." dedi.

Yorumlar (0)