Öğrenciden Akşener'e: "Son seçimde size uyuz oldum"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Küçükçekmece ve Avcılar'da esnaf ziyaretine çıktı. Avcılar'da karşılaştığı bir öğrenci, "Son seçimden sonra size uyuz oldum." dedi. Akşener, serzenişte bulunan öğrenciyle sohbet etti.

SİYASET 14.03.2024, 20:29 Hakan Öksüz
Öğrenciden Akşener'e: "Son seçimde size uyuz oldum"

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da gezilerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avcılar ile Küçükçekmece'de esnaf ziyaretindeydi. İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ile beraber gezen Akşener, yerel seçimlerde oy istedi.

"Hep hal hatıra gelmiştim, şimdi oy istiyorum"

Küçükçekmece Sefaköy'e yaptığı ziyarette konuşan Akşener, "Salgın döneminde buraya hep hal hatır sormak için gelmiştim ama bu sefer oy istiyorum." dedi. Akşener ile sohbet eden bir esnaf, "Ayağınıza sağlık, hayırlısı olsun. Herkesin siyasi görüşü farklı. İlçede olur ama büyükşehir zor." ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece'nin ardından Avcılar'a geçen İYİ Parti lideri, burada da ziyaretlerini sürdürdü. Marmara Caddesi'ndeki esnafları gezen Akşener, burada karşılaştığı bir öğrenciyle sohbet etti. 

"Size uyuz oldum" diyen öğrenciyle sohbet etti

Öğrenci, Akşener'e, "Babam sizi seviyor. Ben de seviyordum ama son seçimden sonra size uyuz oldum." dedi. Bunun üzerine Akşener, "Olsun, sen seçmensin. Siyasetçiye rahatlıkla itiraz edebilir ve taleplerini iletebilirsin. Talep etmeyi bırakıp da yanına gelirsem siyaseti kıyma yaparız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)