Akşener 2028'i işaret etti: "Etekleri tutuşacak!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez'i tanıttı. 2028'i işaret eden Akşener, "Hepsinin eteği tutuşacak." dedi.

SİYASET 10.02.2024, 18:26 Hakan Öksüz
Akşener 2028'i işaret etti: "Etekleri tutuşacak!"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını il il gezerek açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kez Balıkesir'deydi. Partisinin belediye başkan adaylarının tanıtılacağı toplantıda kürsüye çıkan Akşener, partililere hitap etti.

Balıkesir adayı Turhan Çömez'i tanıttı

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez'i tanıtan Akşener, "Onunla tanışıklığımız çok eskilere gidiyor. Milletvekilliği yapamadan önce doktordu, o dönemden tanıyorum Turhan Çömez'i. Canla başla hastalarını iyileştirmek için didinen, parayı geri plana atan bir insandı." dedi.

"Sistemin çarpıklığından beslenen kişiler var"

Sözlerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve Cumhur İttifakı'nı eleştirerek devam eden Akşener, "2018 ile 2019'da bu ucube sistemin gitmesi için elimizden geleni yaptık ancak başarılı olamadık. Hadi suçun benim olduğunu kabul edelim ama bunu neden yapamadık? Buna neden olanlar, sistemin çarpıklığından beslenen kişilerdir." diye konuştu.

"Belediyecilik anlayışımız, 2028'de herkesin eteğinin tutuşmasına sebep olacak"

Yerel seçimlerde kendi adaylarıyla il ve ilçelerde kazanmaları durumunda AK Parti'nin telaşa kapılacağını söyleyen İYİ Parti lideri, "Diyecekler ki 'Eyvah, artık uyutamayacağız insanları. Yan gel yat Osman devri sona erdi. Vatandaşlar, kulağımın yarısını morarttı.' İYİ Parti olarak ortaya koyacağımız belediyecilik anlayışı, 2028'de herkesin eteğinin tutuşmasına sebep olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)