TRT "Anısına" programlarıyla, sanatçıları yad ediyor!

TRT Müzik’ten “Anısına” programı geliyor! Müzik dünyasında kendi tarzlarında taht kurmuş olan Kıvırcık Ali, Onno Tunç ve Safiye Ayla, ölüm yıl dönümlerinde Anısına programında eserleriyle anılacaklar…

MEDYA 10.01.2021, 10:26 10.01.2021, 10:27
TRT "Anısına" programlarıyla, sanatçıları yad ediyor!

Türk müziğinde kendi tarzlarında gönüllerde taht kurmuş olan isimler, TRT Müzik’te anılıyor. Sanatçılar, aramızdan ayrılışlarının yıl dönümlerinde “Anısına” programı sayesinde, eserleriyle yad edilecek. Türk Halk Müziği’nin farklı sesi Kıvırcık Ali, Türk Pop Müziği’nin efsane aranjörü Onno Tunç ve Türk Sanat Müziği’nin unutulmayan efsane sesi Safiye Ayla, özel programlarla anılacaklar.

Safiye Ayla, Onno Tunç ve Kıvırcık Ali, eserleriyle hatırlanacak

Hayatını kaybedişinin 10. yılında Türk Halk Müziği’nin farklı sesi Kıvırcık Ali, “Kıvırcık Ali Anısına” programında türküleriyle anılacak. Program, 11 Ocak Pazartesi günü saat 13.00’te TRT Müzik’te yayınlanacak.

Ünlü besteci ve aranjör Onno Tunç, aramızdan ayrılışının 25. Yılında “Onno Tunç Anısına” programında eserleriyle anılacak. Pop müziğinin unutulmayan ismi Tunç, Sezen Aksu başta olmak üzere Nükhet Duru, Nilüfer, Ayşegül Aldinç ve Levent Yüksel gibi isimlerin albümlerine dokunuşlar yapmıştı. Program TRT Müzik’te, 14 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te ekrana gelecek.

Ölümünün 23. yıl dönümünde Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz sesi Safiye Ayla da anılıyor. Bir döneme unutulmaz sesi ile damga vuran Ayla, “Safiye Ayla Anısına” programında eserleriyle ve hayatıyla hatırlanacak. TRT Müzik, programı 14 Ocak Perşembe günü saat 17.00’de ekranda olacak!

Yorumlar (0)