Seksenler dizisi, yeni oyuncusuyla yeni sezonda devam edecek!

Şu sıralar yeni bölümleri yayınlanan ve önceden çekilen ‘Seksenler’ dizisi, sezon finali yaparak ara verecek. Usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatı ardından ara veren dizi, yeni karakterlerin de diziye dahil olmasıyla yeni sezonda da izleyicilerle buluşacak. Diziye 2009 Belçika güzeli Zeynep Demirel dahil oldu.

MEDYA 15.04.2021, 17:19 16.04.2021, 09:27
Seksenler dizisi, yeni oyuncusuyla yeni sezonda devam edecek!

2012 yılından bu yana izleyicisiyle buluşan ve izleyicinin sevilen dizilerinden ‘Seksenler’, yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşmasını sürdürecek. 2017 yılında 6. sezonunda ekranlara veda eden dizi, 2019 yılında günlük dizi olarak izleyiciyle buluşmaya başlamıştı. İki sezondur yayınlanan dizinin yeni bölümleri yayınlanmaya devam ederken, gelecek günlerde sezon finali yaparak kısa bir mola verecek. 

2009 güzeli Zeynep Demirel, dizinin kadrosunda olacak

Yeni hikayeleri, karakterleri ve oyuncularıyla yeni sezonda devam edecek olan Seksenler dizisi, yeni bir oyuncuyu selamlayacak. Dizinin yapımcısı Birol Güven diziye, 2009 yılında Belçika’da güzellik yarışmasında birinci olan Zeynep Demirel’in katıldığını duyurdu. İlk kez oyunculuk yapacak olan Demirel, diziyi de takip ettiğini belirtti. Dizide canlandıracağı karakter için uzun bir hazırlık yapan Demirel, sinema televizyon dalında eğitim aldığını da belirtti.


Yeni hikayeler ve oyuncularla yoluna devam edecek

Dizinin yeni hikayeler ve karakterlerin katılarak devam edeceğini belirten Birol Güven, Zeynep Demirel ve yeni oyuncuların Seksenler’e çok fazla yenilik katacağını belirtti. Demirel’in dizide canlandıracağı rol ise merakla bekleniyor. Rasim Öztekin’in vefatının ardından hüzünlü devam edecek olan yapımda Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi isimler rol almaya devam ediyor.

Yorumlar (2)
Sevgi 3 yıl önce
Dandik dizi
Ayfer 3 yıl önce
Harika bir dizi özellikle çocuklarınızla gönül rahatlığıyla seyredebileceğiniz dört dörtlük bir yapım emeğinize yüreğinize sağlık. Ayrıca sevgili Rasim Öztekin inide rahmetle anmak isterim nurlar içinde uyusun gözümüz hep onu arıyacak.