Peş peşe hata! MasterChef'ten elenen Eda'dan açıklama

Heyecanlı bir mücadeleye sahne olan MasterChef All Star'da dün akşam eleme gecesi vardı. Yarışmadan elenen Eda, yaptığı hataları açıkladı.

MEDYA 09.10.2023, 10:52 10.10.2023, 10:34 Hakan Öksüz
Peş peşe hata! MasterChef'ten elenen Eda'dan açıklama

MasterChef All Star'da dün akşam kıran kırana bir mücadele yaşandı. Hafta boyunca mücadele eden mavi ve kırmızı takımlar, şeflerin beğenisini kazanmak için enfes tabaklar hazırladı. Haftanın kazananı Barbaros oldu. Eleme potasına ise Alican, Kerem, Cemre, Ayaz, Eda, Hasan ve Tanya girdi.

Eleme turuna dört isim kaldı

MasterChef hayallerini sürdürmek için yapılan mücadelede en çok beğenilen Hasan'ın tabağı oldu. Cemre ve Kerem'in tabağı da başarılı bulundu. Bu isimler eleme potasından çıktı. Tanya, Alican, Ayaz ve Eda eleme turuna kaldı.

Eda ve Ayaz, eksik ürün getirdi

Yarışmacılar, şef Mehmet Yalçınkaya'nın "arı" adlı tabağını yapmaya çalıştı. Süre bittikten sonra balı da yanlışlıkla kirli sepetine atan Eda büyük bir hata yaptı. Şeflerin önüne balı getirmeyen diğer isim Ayaz oldu. 

İsot reçeli ve kalamar ile yapmaya çalıştıkları tabağa eksik ürün koyan Eda ile Ayaz, MasterChef All Star'da son ikiye kaldı. Yarışmaya bu hafta veda eden isim Eda oldu.

Eda: "Resmen kendi ellerimle kendimi eledim"

Aylardır bu tabağı beklediğini ancak telaşlandığı için hata yaptığını kaydeden Eda, "Her şeyim hazırdı. Tezgahı toplarken balı da kirli sepetine attım. Bardağımı alayım derken mekanizma tezgaha düştü. Resmen kendi ellerimle kendimi eledim. Zaten yorulmuştum. Sizlerden çok şey öğrendim şeflerim. 7. kez potaya girmiştim, sonunda elendim." dedi.

Yorumlar (0)