Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’yi buluşturan diziden ilk görseller geldi!

Uzun zamandır merakla beklenen, başrollerde Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’yi buluşturan ve kod adı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ olan diziden ilk görseller geldi! Dizinin yönetmenliğini ise, ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik üstlenecek.

MEDYA 15.02.2021, 17:45
Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’yi buluşturan diziden ilk görseller geldi!

Başrollerinde son olarak “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filmi ve “Çarpışma” dizisi ile izleyiciyle buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ile en son “Kadın” dizisi, “Biz Böyleyiz” ve “Karakomik Filmler 2” filmleriyle beyazperdede izleyiciyle buluşan Özge Özpirinçci’yi ilk defa buluşturacak olan diziden ilk görseller yayınlandı.

Diziyi, ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik yönetecek

Kod adı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ olarak belirtilen dizi, konusunu bilimkurgu türünden alacak. Dijital platformda yayınlanacak olan dizinin çekimleri ise, İzmir Foça'da sürüyor. Dizinin yönetmenliğini ise “Gişe Memuru”, “Sarmaşık” ve “Kelebekler” gibi ödüllü filmlerin yönetmeni ve son olarak “Bartu Ben” adlı dijital platform dizisini yöneten Tolga Karaçelik üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Meriç Aral, Alper Saldıran, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun da yer alıyor.

Deniz biyoloğu Arman'ın hikayesi anlatılacak

Dizinin yazar kadrosunda ise, Jason George başı çekiyor. Kadroda ayrıca Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı da yer alıyor. Henüz net adı açıklanmayan dizi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini anlatacak. Dizi hakkında yayınlanan ilk görsellerde, ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin yanı sıra yönetmen Tolga Karaçelik’in de bulunması dikkat çekti.

Yorumlar (0)