İşte Tivibu'nun kasım ayı filmleri!

Tivibu platformunda kasım ayında birbirinden özel filmler izleyiciyle buluşturulacak. Animasyondan gerilime, maceradan drama birçok film, platformdaki yerini alacak. İşte Tivibu'nun kasım ayı filmleri...

MEDYA 01.11.2023, 12:00 02.11.2023, 17:08 Hakan Öksüz
İşte Tivibu'nun kasım ayı filmleri!

Kasım ayı geldi, dijital televizyon platformu Tivibu'nun kasım ayında yayınlayacağı filmler merak edildi. Türk Telekom'un platformu Tivibu, bu ay maceradan aksiyona birçok yeni içeriğin izleyicilere sunulacağını bildirdi.

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş

Bu yıl gösterime giren "Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş" filmi, kasım ayında Tivibu'nun "Kirala-Satın Al" klasöründe yer alacak. Oscar Isaac ve Hailee Steinfeld gibi oyuncuları kadrosunda barındıran animasyon türündeki film, Miles Morales'in çoklu evrenlerdeki maceralarını konu ediniyor.

Elemental: Doğanın Güçleri

"Elemental: Doğanın Güçleri" animasyon filmi, platformun "Kirala-Satın Al" klasöründe yer alacak. Ember adlı kıvrak zekalı bir genç kadın, Wade isimli duygusal bir adamla arkadaşlık kurar. Animasyon türündeki film, bu sıcak ilişkiyi odağına alıyor.

Indiana Jones ve Kader Kadranı / Flash

"Indiana Jones ve Kader Kadranı" filmi de kasım ayında Tivibu izleyicileriyle buluşturulacak. Kirala-Satın Al klasöründe yer alacak bir diğer film ise "The Flash" olacak. Yönetmenlik koltuğunda Andy Muschietti'nin oturduğu filmde Michael Keaton, Ezra Miller ve Sasha Calle gibi oyuncular yer alıyor. 

Whitney Houston hayranlarına özel film

2012'de hayata gözlerini yuman 6 Grammy ödülü Whitney Houston'un biyografik tarzdaki "Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody" filmi, kasım ayında platformdaki yerini alacak.

Kayıp

Bu yıl beyazperdeye çıkan Missing (Kayıp) filmi, gerilim türünün tutkunlarını ekrana kilitleyecek. June adlı genç kız, annesi ile annesinin erkek arkadaşının Kolombiya tatilinde kaybolması üzerine harekete geçer. Teknolojik imkanlardan faydalanarak arayışına başlayan June, annesinin sırlarını öğrenecektir.

Yorumlar (0)