Game of Thrones, animasyon dizisi oluyor!

8 sezon boyunca ilgiyle takip edilen ve Amerikan tarihi fantasik dizisi “Game of Thrones” yani “Taht Savaşları”, bir animasyon dizisi olarak geliyor. Proje için HBO Max, çalışmalarını hızlandırdı.

MEDYA 30.01.2021, 15:07
Game of Thrones, animasyon dizisi oluyor!

Bir dönemin ilgiyle izlenen efsane dizisi “Game of Thrones” hayranlarına müjde! 8 sezon boyunca izlenme rekorları kıran ABD tarihi ve fantastik dizisi “Game of Thrones”, bu kez animasyon dizisi olarak yayınlanacak. Evrenini genişletecek olan Game of Thrones efsanesinin animasyon projesinin, HBO Max’te yayınlanması planlanıyor.

Animasyon dizisinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor

Proje hakkında HBO Max’ten herhangi bir doğrulama cevabı gelmedi. Ayrıca herhangi bir senaristle veya seslendirme yapacak herhangi bir oyuncuyla anlaşma da sağlanmadı. Söylentilere göre, animasyon dizisinin 2022’de yayına başlaması bekleniyor.

Game of Thrones’un bir diğer uzantısı olarak başlayacak olan yeni dizi "Tales of Dunk and Egg" için de hazırlıklar başlamıştı. Ayrıca, HBO tarafından bir başka Game of Thrones uzantısı dizisi "House of the Dragon" için de onav verildiği belirtilmişti.

Yorumlar (0)