Fatih Portakal: "Yandaki araçlardan küfür ediyorlar"

Fatih Portakal, FOX TV'den istifa etme gerekçesi olarak "evinin drone ile izlendiğini, trafikteyken yanda duran araçlardan kendisine küfür edildiğini, bu nedenle çok yorulduğunu" ifade etti. 

MEDYA 25.08.2020, 12:20
Fatih Portakal: "Yandaki araçlardan küfür ediyorlar"

Fatih Portakal, 2010 senesinden beri çalıştığı FOX TV'deki görevinden istifa etti.

Habertürk'ten Fatih Altaylı, ana haber spikerinin istifa etme gerekçelerini açıkladı.

Üstünde büyük bir yük taşıdığını ve yorulduğunu kaydeden Fatih Portakal, muhalefetin sesi olarak görüldüğünü, fakat artık muhalif gibi yaşamını sürdürmek istemediğini söyledi. 

Fatih Portakal, evinin drone ile izlendiğini ve trafikteyken yanda duran araçlardan kendisine küfür edildiğini belirtti.

Bunları kaldıramadığını aktaran Fatih Portakal, kendisine uygun gördüğü hayatın kesinlikle bu olmadığını, yaşadıklarının kendisine çok ağır geldiğini belirtti.

Fatih Portakal, daha önce yaptığı açıklamada, 10 senedir FOX Ana Haber'de gurur duyarak çalıştığını ancak kendi isteğiyle görevinden ayrılmaya karar verdiğini belirtmişti.

Ne yapmak istediğine dair kendisini sorguladığını aktaran Fatih Portakal, içsel devrime gereksinimi olduğunu söylemişti.

Fatih Portakal, kazanç, ün ve kariyerden vazgeçebileceğini, fakat sağlık, huzur, aile ve sakinliğin ise yaşama sebebi olduğunu kaydederek, istifa kararını çok net bir şekilde verdiğini ifade etmişti. 

Artık bedenini ve ruhunu dengelemek istediğine dikkat çeken Fatih Portakal, doğayla bütünleşebileceği bir hayat süreceğini kaydetmişti. 

Yorumlar (0)