"Yanlış bedende doğmuş gibi hissediyordum"

Ünlü Rus model Irina Shayk, Bradley Cooper ile ilişkisi, anneliği ve çocukluğu hakkında açıklamalar yaptı.

MAGAZİN 01.02.2020, 14:53
"Yanlış bedende doğmuş gibi hissediyordum"

Vogue dergisine verdiği röportajda hayatının bilinmeyenlerinden bahseden Shayk, Rusya'nın Yemanjelinsk kentinde doğdu. Babası madenci, annesi ise anaokulunda çalışan bir piyanist olan Shayk, 14 yaşında babasını kaybettikten sonra annesi ve kardeşiyle birlikte hayata devam etmeyi çalıştığı dönemde neler hissettiğini anlattı: 

“Hep yanlış bedende doğmuş gibi hissediyordum”  diyen Rus model sözlerine “Hep erkek olmam gerekiyormuş gibi hissettim. Neden bilmiyorum, belki babam hep bir erkek çocuğu istediğinden. Öldüğünde de erkek olduğum için aileme artık ben bakmalıyım diye düşündüm. Hiç evlenmeyeceğim diyordum. Elbette daha sonra bu geçti, kadın olmayı seviyorum, ancak bu hissi hatırlıyorum” diye devam etti.

“Çok güçlü bir kişiliğim var, ne istediğimi kesinlikle biliyorum ve bazı erkekler bundan korkuyor. Hayatımdan biri çıkmışsa çıkmıştır, tüm bağlantıyı koparırım. Bazıları bundan korkuyor diye düşünüyorum, aynı zamanda bunun altındaki, röportajlarda ağlayan hoş, tatlı biri olduğunu da pek kişinin bilmediği kanısındayım” diyen Irina Shayk, Lea De Seine isimli kızının babası, eski eşi Bradley Cooper'la dört yıl süren evliliği için, “Tüm iyi ilişkilere sahip olduğunuzda en iyi ve en kötü şeyleri görürsünüz. İnsan doğası bu. İki harika insan iyi bir çift olmak zorunda değil. Birlikteyken yaşadığımız şeyleri deneyimlediğimiz için şanslıyız” dedi.

Yalnız bir anne olmanın getirdiği zorluklarsan söz eden Shayk, “Yalnız bir anne, çalışan bir kadın olmak ve çocuğunuza bakmak arasında bir denge sağlamak zor. Bazen uyanıp ‘Tanrım şimdi ne yapacağım, dağılıyorum’ dediğim günler oluyor.” dedi.

Yorumlar (0)