War of the Worlds'de kavga çıkaran Turabi Çamkıran, yarışmadan çekildi

Adını Survivor yarışmasıyla duyuran Turabi Çamkıran, ikinci defa yarışmacı olduğu War of the Worlds'te kavga etti. 

MAGAZİN 01.11.2019, 09:54 01.11.2019, 10:04

Güvenlik görevlilerinin sakinleştirmekte güçlük çektiği Turabi, "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli" diyerek yarışmadan çekildiğini açıkladı

TV8'de yayınlanan Survivor'da farklı tarzı ve ilginç hareketleriyle sık sık adından bahsettiren Turabi Çamkıran, geçtiğimiz yıl şampiyon olduğu "War of the Worlds" yarışmasına bu yıl yine katıldı. 

Amerika'da oldukça ünlenen "War of the Worlds" yarışmasında Turabi, oyun esnasında başka bir yarışmacıyla kavga etti.


Güvenlik görevlileri sakinleştirmekte güçlük çekti

Hırsı ve başarısıyla sık sık gündeme gelen Çamkıran, oyun sırasında başka bir yarışmacının kendisine tepki göstermesine sinirlenerek, kendine hakim olamadı. Güvenlik güçlerinin sakinleştirmekte zorluk çektiği Turabi, yaşanan olay sonrası yarışmadan çekilme kararı aldığını açıkladı.

"Yarışma evine dönersem, o tavuğun bütün kemiklerini kırarım"

Yaşanan tatsızlıktan sonra Instagram'dan paylaşım yapan Çamkıran "Onurum 1.000.000 $'dan daha önemli. Eve kendi isteğimle dönüyorum. (Diskalifiye diye bir şey yok!) Çünkü bu kavgadan sonra yarışma evine dönersem, etrafta korumaların olmadığı zaman o tavuğun bütün kemiklerini kırarım." dedi.

5 milyon TL kazanmıştı

ABD'de Survivor'dan sonra en çok izlenen ikinci yarışma olan The Challenge'a katılan Turabi başarısıyla yarışmaya damga vurarak şampiyon olmuş ve yaklaşık 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanmıştı.

Yorumlar (0)