Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi'den boşanıyor

Fenomen Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz aylarda Marakeş'te görkemli bir düğün ile evlenmişti. Subaşı, sadece dört ay önce evlendiğini sonlandırma kararı aldı.

MAGAZİN 27.09.2023, 10:45 28.09.2023, 09:37
Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi'den boşanıyor

2018 yılında Acun Ilıcalı'dan boşanan sosyal medyanın ünlü fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yle mayıs ayında İstanbul'da nikah masasına oturmuş, ardından da Alsaloussi Fas'ın Marakeş kentinde dillere destan bir düğün ile dünya evine girmişti. Evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarını azaltan Subaşı'nın, son paylaşımı ise sosyal medyayı adeta çalkaladı.

Şeyma Subaşı yüzüğü çıkarmış

Rami Kütüphanesi'nin bahçesinde çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Subaşı'nın parmağında evlilik yüzüğünün olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı ile kısa süre içinde evlenen Mısırlı milyarderin boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Şubaşı’nın boşanma haberini, “Çalkantılı aşklarını, 1 Mayıs tarihinde İstanbul'daki nikah ile resmiyete döktükten sonra Marakeş'te iki gün iki gece düğün yapan ünlü çift boşanıyor” şeklinde duyurdu. Çiftin boşanma işlemleri için resmi süreci başlattığını iddia eden Cankurt, haberi köşesine şu şekilde taşıdı:

“Evliliklerinin ikinci haftasında Tokyo'da balayı yaparken sorunlar yaşamaya başladığını öğrendiğim Şeyma Subaşı ile Mısırlı Milyarder eşi iki hafta önce İstanbul'daki bir kulüpte ciddi bir tartışma yaşamış, Meedo ise bu olayın ardından ülkeyi terk etmiş. Çift, geçen hafta ise boşanma protokolü imzalayarak mahkemeye başvurmuş. Boşanma protokolü imzaladıkları için çift tek celsede boşanacak.”

Anlaşmalı olarak boşanmak isteyen ünlü çift, henüz dört aylık evli olmaları nedeni ile yasalarda belirlenen “eşlerin resmi nikah tarihlerinden itibaren 1 yılın dolması gerekmektedir” hükmüyle karşı karşıya kaldı.

Yayın yasağı

Boşanma ile mal paylaşımı için Beykoz Aile Mahkemesi’nde başvuru yapan çiftin yayın yasağı talebi de mahkeme tarafından onaylandı.

Yorumlar (0)