Şeyma Subaşı, babası, annesi ve sevgilisiyle tatilde

Özel yaşamıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, babası, annesi, kızı Melisa ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tatile çıktı. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden tatil pozlarını paylaşan Subaşı'ya adeta yorum yağdı.

MAGAZİN 10.08.2021, 00:25 10.08.2021, 16:25
Şeyma Subaşı, babası, annesi ve sevgilisiyle tatilde

Evlilik teklifi, hamilelik itirafı, düğün hazırlığı ve düşük haberi derken, Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığı öğrenilmişti. 

Ailecek tatilde

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile yeniden barışan Subaşı, şu sıralar ailesiyle birlikte tatilde. Şeyma Subaşı, babası, annesi, kızı Melisa ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekne tatilini sürdürüyor.

Tatil pozlarını kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Subaşı'nın ağzı kulaklarında. Fotoğraflarını takipçileriyle de paylaşan Subaşı'ya beğeni ve yorum yağdı. Subaşı, söz konusu paylaşımlarına "Hayattan daha ne isterim ki?" notunu düştü.

Şeyma Subaşı kimdir?

2 Temmuz 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya gelen YouTuber ve sosyal medya fenomenidir. 2008'de katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla ün kazanmaya başladı. 2017 yılında Acun Ilıcalı evlendi ve bir yıllık evliliğin ardından 2018 yılında boşandı.

Yorumlar (0)