Şafak Sezer sitem etti: Bir daha filmimde oynayamazlar!

Ünlü oyuncu Şafak Sezer, "Ersin Korkut ve Büşra Pekin bir kere bile 'Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam." dedi. 

MAGAZİN 19.05.2020, 16:24
Şafak Sezer sitem etti: Bir daha filmimde oynayamazlar!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle yaklaşık iki aydır evinden çıkmayan Şafak Sezer, Instagram hesabından Serdar Ortaç ile canlı yayın gerçekleştirdi. 

Ortaç'ın yayınına konuk olarak katılan ünlü oyuncu, başrolünde yer aldığı "Kutsal Damacana" filmine ilişkin tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. 

"Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam"

Sezer, "Ömrümün en çok enerjisini bu filme verdim. Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin bir kere bile 'Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla." ifadelerini kullanarak sitem etti.

"Sette hiçbir kötülük olmadı"

Ünlü oyuncu, Ortaç'ın "Bunun bir sebebi olmalı" demesinin ardından şunları söyledi:

"Sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları boyunca en güzel hediye verildi. 'Kutsal Damacana'da oynadım' diye insan CV'sine ekler. 'Acaba bir haksızlık mı yaptım?' diye düşünüyorsun. Aksine çok da iyilik yaptım."
 

Yorumlar (0)